Freya Dalsjø og Armoire d’homme nomineret til prestigefuld international talentpris

Freya Dalsjø og Armoire d’homme nomineret til prestigefuld international talentpris

Sidste år vandt Asger Juel Larsen den europæiske menswear-afdeling af den internationale talentpris Woolmark Prize. Han blev dog slået af amerikanske Public School i den endelige finale. Igen i år har dansk mode dog muligheden for at markerer sig i toppen, når den europæiske finale finder sted i Antwerpen til juli.

Det København-baserede brand Armoire d’homme, stiftet af norske Kjetil Aas – der blandt andet har været designer hos Norse Projects – er blandt de nominerede i menswear-kategorien, hvor han er oppe imod det nyetablerede franske mærke Harmony, en udspringer af Brooklyn We Go Hard, der nu er nedlagt.

I Womenswear-kategorien er Freya Dalsjø nomineret. Juryen kalder hendes tilgang til mode for ‘kompromisløs’ og fremhæver hendes silhuetter og farvekombinationer.

Læs også:
Armoire d’homme laver nu også womenswear

Læs også: 10 skæve til Freya Dalsjö

armoire2Armoire d’homme AW15

freyaFreya Dalsjø AW15

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af