Bodysuit’ens mange udtryk: Fem varianter til din sommer

Fra sporty og sexet til elegant, en bodysuit har bruges til mange looks og er et stærkt valg i sommervarmen.

fila_urbanoutfitters_bodysuit 
Fila x Urban Outfitters
Det nyeste samarbejde mellem det historiske italienske sportsmærke og highstreet-kæden ligger i fin forlængelse af den seneste bølge af sportskollektioner, som forsøger at positionere sig på modefronten. Samarbejdet drager blandt andet inspiration fra 90’ernes oversize logoer og logobånd, som det også er tilfældet på denne bodysuit, der netop er god til et sporty look.
390 kr. hos Urban Outfitters

fila_urbanoutfitters_bodysuit2
topshop_bodysuit 
Topshop
Der er noget indgroet 90’er-stil over en bodysuit, men Topshop skruer ekstra meget op for nostalgien med denne metalliske variant med spaghettistropper. Den tætsiddende, sølvfarvede bodysuit kan pifte ethvert hverdagslook op eller bruges til den næste sommerfest.
215 kr. hos Topshop

topshop_bodysuit2
ivypark_body2 
Ivy Park
Beyonce har nok sin del af æren for bodysuitens revival. I hvert fald var nogle af de stærkeste kampagnebilleder fra lanceringen af hendes tøjmærke hende selv i logo-bodysuiten. Den har både referencer til basketball og mere 90’er-nostalgi.
349 kr. hos Zalando

ivypark_body
americanapparel_bodysuit 
American Apparel
Bag de udskældte kampagner er brandet garant for godt basistøj i et bredt udvalg af farver. Og American Apparel har altid elsket bodysuiten, lige så meget som mærket har elsket at provokere. Denne langærmede variant blander de to ting og skruer op for det sexede look med det flotte leopardprint.
250 kr. hos American Apparel

americanapparel_bodysuit2
balletbeautiful_bodysuit 
Ballet Beautiful
Den tidligere balletdanser Mary Helen Bowers er indehaver af brandet og underviser i ‘ballet-fitness’. Hun har blandt andre trænet Natalie Portman op til skuespillerens Oscar-vindende rolle i ‘Black Swan’.

Selv om der er ballerina-vibes over denne bodysuit med transparente ærmer, sweetheart-udskæring og åben ryg, så er den også bare elegant og kunne let bruges udenfor dansegulvet.
440 kr. hos Net-a-porter

Læs også: Klar til stranden? Find dit badetøj blandt vores favoritter

balletbeautiful_bodysuit2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af