Pokémon-feberen raser også i modebranchen

Pokémon-feberen raser også i modebranchen

Pokémon GO-spillet har med rekordfart overtaget verden som en epidemi, og med spillets endelige lancering i Danmark er der lagt op til spillemani i de danske gader. Selvfølgelig fylder det sensationelle Pokémon-spil også i modens verden, og i sidste uge opstod der næsten kultstatus omkring Tumblr-profilen Pokéxfashion, der igennem en længere periode har givet luksuriøse modekampagner nyt liv ved at klippe forskellige Pokémons ind i dem. Det mest opsigtsvækkende værk er Balmains SS15-kampagne, hvor Kanye West er erstattet af styrkecenterlederen Brock ved siden af Kim Kardashian. Mon det behager Kanyes ego?

Kanye Pokemon


Nu er der igen nyt fra Pokéxfashion-profilen, der styres af Francis Phommisai. I samarbejde med Fashionista, har Phommisai givet 5 af efterårets bedste modekampagner fra Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton og Miu Miu et twist af tidens uden sammenligning største trend.

Og med Pokémon-feberen in mente hersker der vist ingen tvivl om, at de fleste vil mene, at Pokémon-karakterne forbedrer de luksuriøse efterårskampagner. Bedøm selv.

Læs også: Chanel går old school med collager i mærkets efterårskampagne – Prada følger trop

Læs også: Spillemani: Pokémon GO fremhæver menneskers værste – og bedste – sider

Poke Versace
Hitmonlee og Gigi Hadid for Versace
Poke Miu Miu
Lillipup & Miu Miu
Poke Louis Vuitton
Louis Vuitton & Bewear
Poke Gucci
Gucci & Litten
Poke Dolce
Dolce & Gabanna & Munchlax
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af