Maddie Ziegler har startet et tøjmærke – inspireret af Millie Bobby Brown

Maddie Ziegler har startet et tøjmærke – inspireret af Millie Bobby Brown

»Hun er ikke bange for at gå i tøj, som andre børn ikke ville gå i, og hun har også lidt den samme stil som mig – lidt tomboy. Hun elsker jeans og t-shirts ligesom mig, så jeg synes, hun er en god repræsentation af, hvad der inspirerer mig«.

Sådan siger dansestjernen Maddie Ziegler, der altså brød igennem i Sias musikvideoer, i et nyt interview med Fashionista. Og det er veninden og ‘Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown, hun taler om.

Og inspirationen er blevet til Zieglers eget tøjmærke, der bare hedder Maddie og indeholder 30 styles til tweens og teens. Det lugter selvfølgelig lidt af at smede, mens jernet er varmt, men Ziegler siger i en introduktionsvideo, at tøjet handler om at skabe noget, der ikke er for barnligt, som meget børnetøj, men heller ikke for voksent.

Og Millie Bobby Brown er i hvert fald klar på det.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

How cute is this shirt and these jeans from @maddieziegler new clothing line?! So proud of my friend!!! @maddiestyle ???

En video slået op af Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) den

Ziegler fortæller også Fashionista, at hun forventer at udvide tøjlinjen næste år, så den indeholder størrelser fra 15 til 23 år. Indtil da kan du shoppe hendes første kollektion HER.

Læs også: Millie Bobby Brown fra ‘Stranger Things’ er blevet musikvideostjerne

Maddie Ziegler i sit eget tøjmærke
Maddie Ziegler i sit eget tøjmærke

maddieziegler_clothing3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af