Paris Hilton parodierer sig selv og 00’er-mode – rammer plet

Hun er the OG. Både når det kommer til reality-stjerner og selvfølgelig 00’er-mode som tracksuits, pink og miniskørter. Og hun ved det.

For selv om Paris Hiltons kendiskarriere er bygget op omkring hendes rigmandsdatter-tilgang til livet og lettere airhead-karikatur, så forstår hun her i sin ‘anden ungdom’ at spille på sine egne absurditeter.

Men selv om W Magazines humoristiske videoguide til 13 modetendenser fra 00’erne parodierer Hiltons attitude dengang, hun var på sit højeste, så beviser den selvfølgelig også, hvor meget årtiet allerede fylder igen. Lyserød er i den grad sommerens farve, Juicy Couture-tracksuits er tilbage takket være Vetements og statement-trøjer passer godt til tidens politiske klima.

Så må tiden vise, om Paris Hilton også for alvor kan gøre comeback og måske give Kardashian/Jenner-klanen kamp til stregen.

Læs også: Sig din mening: Ni ligefremme statement-trøjer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af