Wood Wood går i arkiverne med jubilæumskollektion

Wood Wood går i arkiverne med jubilæumskollektion

Du har nok opdaget, at Wood Wood fejrer sit 15 års jubilæum i år. I hvert fald har det danske streetwear-brand efterhånden rullet flere projekter ud for at markere året. Vi har fået et Neighborhood-samarbejde, og i weekenden landede Wood Woods takeAsics GEL-DS Trainer.

Nu er Wood Wood allerede klar til at fortsætte fejringen, og denne gang er der ikke tale om et samarbejde. I stedet har Karl-Oskar Olsen og co. været en tur i arkiverne og fundet nogle yndlingsstyles fra tidligere kollektioner. De er blevet omarbejdet og opdateret til første del af kollektionen ‘Archive 01’, der bliver en del af brandets nye Index-linje.

WW_index_low_horz_02

Kollektionen er fokuseret omkring nogle enkle styles, hvor af flere har fået en farvegraduering, der minder om den røg, som kampagnebilleder er skudt i. Især den lyserøde sommerkjole står stærkt i en af tidens allestedsnærværende farver.

Kollektionen lanceres i Wood Woods egne butikker på torsdag den 11. maj, men vil også kunne fås hos andre forhandlere ugen efter fra den 18. maj.

Læs også: Wood Wood før jubilæumsår: »Jeg vil hele tiden have mere«

WW_index_low_horz_013

WW_index_low_04WW_index_low_03WW_index_low_02WW_index_low_01

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af