Arcade Fire laver grin med Kendall og Kylies skandaløse t-shirts

Arcade Fire laver grin med Kendall og Kylies skandaløse t-shirts
Arcade Fire på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Imens vi havde travlt på Roskilde Festival, og lige før Arcade Fire indtog Orange Scene, røg Jenner-søstrene Kendall og Kylie igen i uføre, da de lancerede en mærkværdig t-shirt-kollektion.

Søstrene havde på forunderlig vis tænkt, at det var en god idé at sætte monokrome print af deres egne ansigter oven på klassiske band-t-shirts med blandt andre 2Pac, Notorious B.I.G. og Ozzy Osbourne. Folk gik amok, og søstrene trak trøjerne tilbage.

Det kunne have været enden på den historie – og endnu en kæmpe katastrofe afværget af Jenner-klanen. Kendall og Kylie holdt en uges pause på Instagram, men er tilbage for fuld udblæsning. Men, men… nu har Arcade Fire sørget for at holde liv i skandalen.

To af Jenner-søstrenes uheldige t-shirts

Da bandet spillede en koncert på USA’s uafhængighedsdag, fik publikum nemlig ikke alene det spritnye nummer ‘Anything You Want’, de havde også en overraskelse i merchandiseboden.

Blandt deres nye ‘Everything Now’-gear var der nemlig en ny t-shirt – en tie-dye med det famøse monokrome print af Kendalls ansigt med Arcade Fires nye albumlogo ovenpå. God humor – og hurtigt rykket.

Og der var ikke bare tale om en sjov kommentar, som i øvrigt kunne score bandet lidt eksta penge i kistebunden. Overskuddet fra salget bliver nemlig doneret til organisationen Partners in Health, der arbejder med at skaffe lægehjælp til fattige i mange lande på verdensplan.

Jenner-familien har så vidt vides ikke reageret på Arcade Fires stunt endnu.

Læs også: Arcade Fire gav den som både prædikanter og partyband på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af