Baz Luhrmann laver romantisk kortfilm til H&M x Erdem-kollektionen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Noget af det sjove ved at arbejde sammen med H&M må absolut være den enorme marketingmuskel, som den svenske gigant kommer med. For Erdem havde nok ikke lige fået selveste Baz Luhrmann til at lave en kampagnefilm til en af brandets egne kollektioner. Men med H&M i ryggen er det netop, hvad den kendte instruktør har gjort.

Med underlægningsmusik fra Years & Years, der debuterer nummeret ‘Hypnotised’ tager Luhrmann os med ind på et stort gods med tilhørende have, og i symbiose med Erdems design er vi selvfølgelig helt tiden omgivet af et væld af blomster.

»Det er en moderne kærlighedshistorie, der finder sted på et gods, som er fyldt med hemmeligheder, hvilket fungerer som en metafor for den tid, vi lever i: Det er hårdt ude i verden, men herinde vokser de ting, der virkelig betyder noget, fortsat som i et evigt forår«, siger Luhrmann, der har stået bag film som ‘Moulin Rouge!’, ‘Romeo + Juliet’ og ‘The Great Gatsby’, i følge en pressemeddelelse fra H&M.

I en af hovedrollerne genkender du nok ‘Skam’-skuespilleren Ruby Dagnall, der giver flere eksempler på de hede kys, hun også nåede at udveksle med Isak i den norske hitserie, får han flyttede sin opmærksomhed over på Even.

H&M x Erdem-kollektionen lander i H&M-butikkerne og online i næste uge, den 2. november.

Læs også: Seks ting fra H&M x Erdem vi godt ville stå i kø for

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af