BLS Hafnia lancerer Stoy-samarbejde – udlodder Kesi-koncertbilletter

BLS Hafnia lancerer Stoy-samarbejde – udlodder Kesi-koncertbilletter

Det kører for Stoy og Aarhus i øjeblikket. I sidste weekend hostede butikken en Muf10-popup-shop og efterfest, og i morgen er turen kommet til et andet hiphopaffilieret streetwear-brand, når BLS Hafnia lægger vejen forbi Store Torv i Aarhus.

Denne gang er der ikke tale om en popup, men partnerne har i stedet lavet et minisamarbejde, der inkluderer en totebag, t-shirt og cap med co-branding. De tre ting er lavet i et begrænset antal, der sættes til salg i morgen imellem klokken 15 og 19, hvor BLS Hafnia er i byen på grund af Kesis koncert på Train.

BLS Hafnia x Stoy-totebag

Kesi og B.O.C.-vennen Noah Carter har længe været faste supporters af brandet. Måske er det også derfor, at Stoy og BLS har fået fingre i 5×2 billetter til Kesis ellers udsolgte koncert. Vinderne udråbes i Stoy i morgen klokken 16. Du kan læse mere om konkurrencen på butikkens Instagram.

Udover samarbejdet har Stoy også nogle af BLS Hafnias velour-tracksuits til salg i morgen.

Læs også: Street style: Muf10 åbnede popup-shop i Aarhus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af