Offset hygger sig til modeugen i Paris – diamanter, euros og Off-White-catwalk

Rappernes modemagt er ikke til at komme uden om, og den er ikke blevet mindre af, at Virgil Abloh er et af de varmeste navne i branchen lige nu og sidder som designer for både sit eget brand, Off-White, og hos Louis Vuitton. Sidste år sendte han også flere rappere som Kid Cudi og Playboi Carti ned ad catwalken til sit debutshow for det franske modehus.

For kort tid siden var det Offset, der var en trumf i ærmet for Abloh, da han viste sin AW19-kollektion for Off-White i Paris. Her var Migos-rapperen nemlig iklædt en gulvlang, lilla dynefrakke, der blandt andet kendetegnede sig ved at have en bæltetaske integreret i designet.

Han skabte godt nok lidt kø-agtige tilstande på catwalken med sin lidt langsomme, stive gang, men hey, han ville måske bare nyde sin tur på catwalken.

Generelt lader Offset dog ikke til at have problemer med at nyde sit ophold i Paris, hvor han får luftet både designertøj, penge og nogle af sine mange diamantsmykker.

Det er klassisk Offset at vifte med sedler i fuld offentlighed på gaden, og så også lige være iklædt Louis Vuitton-pels, Balenciaga-trøje og Gunther-bukser – og diamanter.

Her ses han igen i Louis Vuitton, og det kan være, at han også er med, når Virgil Abloh viser sin anden kollektion for brandet i morgen klokken 14.30.

Læs også: Han Kjøbenhavn debuterede under Paris Fashion Week – Lykke May gik showet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af