Vi har ikke råd, men Bella Hadid giver os lyst til at købe alt fra Kith x Versace-kollektionen

Vi har ikke råd, men Bella Hadid giver os lyst til at købe alt fra Kith x Versace-kollektionen

Kith-bagmanden Ronnie Fieg er samarbejdets mester, hvad end det gælder sneakers eller tøj. Alligevel var det noget af et es, han havde i ærmet i september, da han løftede sløret for sit kommende Versace-samarbejde på catwalken under New York Fashion Week. Nu nærmer dagen sig så, for den 15. februar (ja, du skal ikke bruge alle dine penge på Valentine’s Day i år) bliver den enorme kollektion, der skulle inkluderer mere end 100 styles til mænd og kvinder, sat til salg.

Det bliver efter sigende primært i Kiths egne butikker samt webshop, at salget starter, men udvalgte Versace-butikker skulle også få tøjet på hylderne. Og ja, selvom vi håbede på, at netop fordi Kith præsenterede samarbejdet, og nu også har føretrøjen på i salgsfasen, så ville prisen blive lavere, end det var tilfældet med Supreme x Louis Vuitton, så har Vogue tidligere skrevet, at Kith x Versace bliver lige så dyrt. Desværre.

De nye lookbook-billeder med Bella Hadid, der også åbnede Versace-delen af Kith-showet sidste år, fremviser nemlig, hvordan Fieg er lykkedes med at tage Versaces over-the-top guldkærlighed og Medusa-hoved ind i sit streetwear-univers med dynejakker og tracksuits.

Læs også: De bedste sneakers vi spottede under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af