Hvad?! Er du også begyndt at kaste med dine Vans?

Hvad?! Er du også begyndt at kaste med dine Vans?

Fra Mannequin Challenge og Ice Bucket Challenge til The Harlem Shake: Vi mennesker har det åbenbart med at finde på ligegyldige ting i forsøget på at bruge de sociale medier endnu mere – eller lad os sige, måske er nogle folk på de sociale medier gode til at få os til at hoppe på disse virale fænomener.

Den seneste ligner ovenikøbet noget, som en ihærdig marketingtype hos Vans kunne score en god lønforhøjelse på. Folk er nemlig begyndt at kaste med deres Vans i ét væk, da de synes at have opdaget, at de klassiske skate-silhuetter altid lander ‘rigtigt’ på sålerne.

Efter sigende startede #vanschallenge i weekenden, da Twitter-brugeren Ibleievthehype postede ovenstående video, der nu har 11,8 millioner visninger.

Hvorfor folk så synes, at teorien om, at Vans altid lander på sålerne, lige meget hvordan du kaster dem, er så mindblowing, at de selv må teste den og dele deres videoer, vil vi lade være op til SoMe-eksperter at bedømme.

Faktum er, at det er gået pænt meget amok, pænt hurtigt – som ting nu gør på internettet. Og der er kommet mange forskellige takes på fænomenet.

Der er dem, der bare beviser den…

Så er der dem, hvor skoene virkelig kæmper for sagen…

Og selvfølgelig dem, der hurtigt modbeviser teorien…

Så er der dem, der gik amok i Vans…

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dan Kruk (@dankrukbmx) den

Og dem, der tog den videre til Converse og Crocs…

Og så er der ham, der mener at have regnet det hele ud…

Og ja, Vans følger selvfølgelig med…

Det er nok også en bedre historie for Vans at støtte op om, end Billie Eilish der siger, at folk, der går i Vans, har små pikke, som hun fornyligt sagde til Complex i deres ‘Sneaker Shopping’-video.

Læs også: Billie Eilish snakker sneakers med Complex: »Pige-sneakers er fucking latterlige«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af