Ariana Grandes søgsmål er ved at eksplodere i ansigtet på hende

Ariana Grandes søgsmål er ved at eksplodere i ansigtet på hende
Ariana Grande. (Foto: Facebook / Ariana Grande)

Det lignede en ret god sag, da nyheden om Ariana Grandes søgsmål imod tøjkæden Forever 21 landede tidligere på ugen. Brandet havde snyltet på hendes image i en reklamekampagne, og endda efter at partnerne forgæves havde forsøgt at blive enige om et samarbejde.

Den sag vinder hun nok også – eller laver en forligsaftale, inden den når for retten. Til gengæld har opmærksomheden omkring sagen åbnet for en granskning af Ariana Grandes eget image og inspirationen bag.

For mens hun tidligere er blevet anklaget for at snylte på sort kultur, så har modevakthundene hos Diet Prada tilsyneladende fået fingre i et styling brief, der angiveligt blev brugt før Grandes ‘Sweetener’-turné. Her er det tydeligt, hvordan hun har ville låne fra nogle af Rihannas power-looks fra ‘Anti’-turneen.

Det er der som sådan ikke noget alt i, når det gælder inspiration, men briefen viser også, hvordan Grande og hendes designere nærmest én-til-én har stjålet looks fra bondage-designeren Yeha Leung, som Diet Prada også skriver i deres Instagram-opslag. For mens Leung og hendes brand Creepyyeah tidligere designet for netop Rihanna og folk som FKA Twigs, Kali Uchis og Cardi B, så valgte Grande tilsyneladende bare at lade sig ‘inspirere’ af hendes arbejde.

Så mens Grande måske vinder én sag for retten til sit image, så er hun endt med at genåbne granskningen af, hvor det image egentlig stammer fra.

Læs også: Ariana Grande sagsøger tøjmærke for at efterligne hendes image – vil have 70 millioner kroner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af