Motorola fuldender dit 00’er-outfit – bringer fliptelefonen tilbage

Motorola fuldender dit 00’er-outfit – bringer fliptelefonen tilbage
00’er-dronningen Paris Hilton var med til at gøre fliptelefonen til et kult-hit. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Modetendenser bevæger sig som bekendt i cirkler, der i øvrigt bliver kortere og kortere. Mens 90’erne har fyldt en del de senere år med alt fra spaghettistropper til voluminøse sneakers og skovmandsskjorter, så presser de nærtbeslægtede 00’ere sig på med lavtaljede jeans og korte toppe. Nogle mener sågar, at den synlige g-streng vender tilbage.

Og hvem er så et mere oplagt stilikon end OG realitystjernen Paris Hilton?

Det er helt sikkert også med hende i tankerne, at Motorola har besluttet sig for at genoplive deres RAZR-fliptelefon. Ligesom Hilton var dronningen af 00’er-stilen, så blev hun i mange år nærmest ikke fanget uden en fliptelefon i hånden.

Motorolas opdatering er dog ikke til dig, der gerne vil drømme dig helt tilbage til 00’ernes pre-smartphone dage. Den nye RAZR er nemlig mest af alt en moderne telefon i retroindpakning, og den inkluderer altså den foldbare LCD-skærm, som tidligere har drillet Samsung.

Du kan læse mere om RAZR-opdateringen, der skulle kunne forudbestilles fra december og komme i generel handel i januar, hos Motorola. Prisen skulle også blive mere 2020 end 2002 og ligge omkring 10.000 kroner.

Læs også: 10 modetendenser der skal stoppe nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af