Rød løber: De bedst klædte til SAG Awards – ren skulderfascination

Der var tilsyneladende blevet sendt en memo rundt, for bare skuldre dominerede den røde løber, da filmprisen blev uddelt i nat i Los Angeles.
Rød løber: De bedst klædte til SAG Awards – ren skulderfascination
Zoë Kravitz, Reese Witherspoon og Meryl Streep var alle med på skuldertendensen i nat. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Renée Zellweger

Skuldrene er bare, men det er lige før, at den jakkesætsrefererende kjole løber med al opmærksomheden, så man ikke opdager det. Den revers-lignende fold på overdelen er en både stilfuld og sjov detalje – og er der lommer i?

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Lupita Nyong’o

Den nærmest bikini-agtige top på Louis Vuitton-kjolen tilføjer noget friskt til den ellers klassiske, kropsnære silhuet, som vi også så mange af skuespillerne bære i nat.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Zoë Kravitz

Det var også aftenens dominerende, stramme silhuet, som Kravitz dyrkede, og med de grafiske linjer som flotte detaljer, mens de hvide lange handsker tilføjede et ekstra sofistikeret touch.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Phoebe Waller-Bridge

Hun har efterhånden bevist, at hun kan få det mest til at fungere. For det er ikke kun priser ‘Fleabag’-skaberen vinder. I nat var hun med på looket med bare skuldre, en stram top og klassisk lang nederdel. Hun tilføjede så et slags perlebesat, gennemsigtigt sjal – som hun dog også sagtens kunne have undværet.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Sophie Turner

‘Game of Thrones’-stjernen havde også fået memoen, men lykkedes især med det mere klassiske korset-agtige top, ligesom bæltet var en stærk detalje.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Jennifer Lopez

Det var mere formelt, da Lopez blandede velour og satin med diamanter, men igen var den stramme silhuet og de bare skuldre en bærende del af hendes elegante look.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Nathalie Emmanuel

Vi har skrevet meget om pussy bows på den røde løber efterhånden, men ‘Game of Thrones’-skuespilleren serverede en af aftenens største med denne, som nærmest agerede hele toppen på den skuldreløse kjole. Og så var ringen i næsen en fed kontrast.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Meryl Streep

Hun sprang tilsyneladende den røde løber over, men derfor skal I ikke snydes for Streeps flotte outfit, der passede perfekt til aftenens ‘tema’. Brillerne var et fedt twist, og sammen med halskæden skabte de en charmerende hverdagsstemning, der tog toppen af alt det elegante og formelle.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Reese Witherspoon

Så bevæger vi os lidt ud i dem, der ikke havde helt bare skuldre, men næsten… i hvert fald satte Witherspoon næsten mere fokus på den del af kjolen med det asymmetriske kantebånd/strop. Men silhuetten var stadig stram.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Samira Wiley

Det var også det asymmetriske, der fik Wileys flæsekjole til at fungere ekstra godt – tilsat det korte hår og sølvdetaljerne fra tasken og smykkerne.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Charlize Theron

Der var skuldre og power over Therons look, som lykkedes med det lidt uformelle i den næsten sports-bh-agtige top og en lange nederdel, hvor bæltet dog tilsatte lidt bukseassociationer. Både enkelt, elegant og moderne.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Jennifer Aniston

‘Friends’-stjernen gik helt enkelt tilværks med denne satinkjole, som var med på den stramme silhuet.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Scarlett Johansson

Skuldrene er bare, men det er klart det skulpturelle omkring den dybe udskæring og de plisserende detaljer ved hofterne, som løftede Johanssons kjole. Og så er tilbagestrøget hår og rød læbestift altid et godt valg for hende.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Millie Bobby Brown

‘Stranger Things’-stjernen prøvede et nyt og mere voksent udtryk af i nat med denne gulvlange blazer-agtige frakke og matchende hvide bukser. Og hvis hvidt ikke var kraftfuldt nok (det er ofte set som et feministisk træk blandt især kvindelige politikere), så tog Brown statement-skuldre til et nyt niveau med sit look.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Laura Dern

Der var absolut også statement-skuldre, da Dern ankom til SAG Award i en både simpel og vildt flot kjole, hvor det gennemsigtige bånd mellem top og bund var en stærk detalje.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Nicole Kidman

Det er måske ikke skuldrene, der løber med opmærksomheden her, men Kidman kommer med, fordi kjolens skarpe skuldre i hvert fald giver en fin kontrast til de ellers feminine flæser og den høje slids.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af