Du skal have lov af Virgil Abloh, før du kan købe hans nye smykker

Virgil Abloh er en af tidens største marketingtalenter – og designere, bevares. Det beviser han endnu en gang med sin nye smykkekollektion i eget navn.

Papirklips-designet blev allerede fremvist i starten af 2019 under modeugen i Paris, men nu kommer diamantsmykkerne til salg – og det er her marketingtricket kommer ind.

»Folk skal udfylde et kort spørgeskema, indlevere deres forespørgsel, og jeg bestemmer, hvor de her smykker skal hen én ad gangen. Det skal føles meget gammeldags. De er specialdesignede«, siger Virgil Abloh til Vogue.

Og så snakker vi altså om smykker, der koster mellem 20.000 og 500.00 (!) kroner.

De diamantbesatte papirklips i ædelmetaller er helt i tråd med Virgil Ablohs (og Demna Gvasalias) designæstetik, hvor streetwear og hverdagsobjekter er blevet ophøjet til luksus.

»En papirklip koster mindre end 50 ære. Lavet i diamanter udstråler den naturligvis en anden værdi, men den forvirre hjernen, når du ser på den. Jeg elsker, at din hjerne kan pingponge mellem værdi baseret på form og materialitet. Det er derfor, jeg kalder det et kunstobjekt i stedet for et kunstværk«, siger Abloh til Vogue.

Smykkerne er hverken lavet under hans Off-White-mærke eller hos Louis Vuitton, men derimod i hans eget navn og i samarbejde med den kendte smykkedesigner Jacob Arabo, der er bedre kendt som Jacob The Jeweler. Han kom frem sammen med hophoppen i 90’erne, hvor han lavede smykker til blandt andre Jay-Z, Notorious B.I.G. og Pharrell Williams.

Skulle du være interesseret i smykkekollektionen, der selvfølgelig har fået titlen ‘Office Supplies’, skal du sende en mail til adressen officesupplies@canary—yellow.com, og så må du altså vente på, at Abloh måske godkender dig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af