North West stjal showet, mens Kanye eksperimenterede ved Yeezy Season 8-show

Kim Kardashian og North West til showet, selvfølgelig iklædt Yeezy Season 8.

Det er tre år siden, at Kanye West sidst præsenterede en Yeezy-kollektion, og det har aldrig stået helt klart, hvorfor han stoppede. Godt nok var der noget med, at han og Adidas havde svært ved at levere tøjet, at det måske ikke solgte så godt, men intet var bekræftet.

I går indtog han så Paris med en slags comeback-show, men det blev hans seksårige datter North West, der løb med overskrifterne – på godt og ondt – da hun kom på scenen under modellernes finalerunde for at give en opturs-rapoptræden komplet med et primalskrig som afslutning, så man kom til at tænke på farmands ‘Yeezus’-album.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Inden havde et overraskende lille show med blot 18 indgange vist Kanyes bud på, hvad Yeezy nu er eller skal være. Det var både en naturlig forlængelse af de monotome, jordfarvede looks, som vi kendte mærket for, ligesom der var mange croptops og bukser blandet med dynejakker i forskellige versioner.

Fodtøjet var en blanding af blandt andet moonboots-lignende støvler og de meme-kendte bløde sandaler.

Kun kvinder viste kollektionen, hvor det var materialerne, der stak mest ud med en slags quiltet uld og et latex-agtigt materiale, der blandede det naturlige med noget syntetisk.

Showet havde taglinen ‘Here is a little piece of our home in Cody, Wyoming’, og det føltes også ret naturfokuseret – med et noget overraskende soundtrack af enerverende bilhorn. Måske var det naturens møde med storbyen?

Før showet fortalte Kanye Vogue, at han var stoppet med at lave merchandise for fire måneder siden, fordi det var for nemt (han tjente eftersigende seks millioner kroner om dagen!).

»Så vi stoppede og begyndte at fokusere på at skabe nye former, ny eventyr: De her pieces – nogle af dem er på børnestadiet. De er alle nye opfindelser, nye tilgange til tøj… De er hver og en en slags træning«, sagde han.

Og det virker mere og mere, som den måde Kanye arbejder på – sådan lidt trial and error, a work-in-progress. Og Yeezy Season 8 føltes stadig mere som et statement, om at man ikke skal afskrive tøjdesigneren Kanye West endnu.

Men den lidt undervældende kollektion gav altså masser af rum til North, som tilsyneladende rappede et remix af børnerapperen Zazas ‘What I Do’ – og det gjorde hun altså ret godt.

Det ville dog ikke være et Kardashian/West-show uden lidt kontroverser – og forældrene til Zaza har allerede været ud med riven, da de var lidt trætte af, at deres datter slet ikke blev krediteret – hvilket selvfølgelig fik Kim Kardashian til at sende lidt kærlighed deres vej.

Se showet, inklusive North Wests rap, på Yeezy.com.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af