Rosalías negle har selvfølgelig deres egen Instagram-profil

Rosalías negle har selvfølgelig deres egen Instagram-profil
Rosalía til MTV EMAs sidste år. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Instagram-profiler dedikeret til kendtes tøjvaner har eksisteret i lang tid og kan være en fed måde at få konkret inspiration på. En gang imellem dukker nogle mere ekstreme fankontoer også op som for eksempel den Instagram-profil, jeg faldt over ved et tilfælde: Rosalia.nails eller Uñas de Rosalía, altså med fokus på den spanske musikers vilde negle.

For mens Rosalía fortjent er blevet en del af den fremadstormende bølge af spansksproget musik, der også inkluderer blandt andre Bad Bunny og J Balvin, så er hun også blevet kendt for sin stil.

Hun er ikke bange for at have det sjovt med sit tøj, som når hun ligesom Billie Eilish dyrker bootlegdesignernes bud på overdrevne Louis Vuitton-logoer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men udover humoren, de kropsnære outfits og små solbriller, så er Rosalías negle blevet en fast del af hendes look – og det er altså her, at fankontoen kommer ind.

For ligesom med diverse stilkontoer, så samler den billeder og videoer af nogle af Rosalías mange imponerende negledesigns – og det går ikke stille for sig.

Fra de mere ‘enkle’ tegnede designs til de tredimensionelle, similistenbesatte negle, som Rosalía havde fået lavet til Grammy-uddelingen, kan kontoen både bruges som inspiration og som et sjovt indblik i en kultur.

Rosalia.nails kan også sende dig videre ud i Instagram-krogene på opdagelse, da flere af artisterne bag de omfattende negledesigns er tagget på billederne.

Så hvis det ikke kun er Rosalía, du er interesseret i, men også kunstige negle og de mange farverige muligheder, så giver det også mening at følge folk som Guitonails, Yvett G og Talia Nails, der laver negle på mange andre af tidens kvindelige musikere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

❤️

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Og hvis du ikke kan få negle nok, så er Rosalía også selv flink til at dele billeder af sine mange omskiftelige designs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af