Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Jordan, kølige fødder og verdens hurtigste løbesko

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike gør dig trail-klar – igen

Med sommer og ferie lige om hjørnet er Nike selvfølgelig klar med endnu en terrænklar model, så vandreturerne i skoven bare kan komme an. Det er Pegasus Trail, der får en opdatering med denne 2’er, som blander overdelens klare farver med mellemsålens jordtoner, mens sålen fortsætter op og forstærker tåboksen. Modellen skulle komme i salg i løbet af juni.

Klassiker i nyt skær

Converses Chuck 70 er en af den slags modeller, der beviser, at et enkelt design kan tweakes i det uendelige – og der er efterhånden lavet så utroligt mange varianter af signaturmodellen. Her spilles der på det stoflige med den patchwork-agtige overdel med iriserende effekteer. Et look man lægger mærke til, uden at den behøver at skrige. Indtil videre er den kun til salg hos Converse i USA.

Kølige Adidas-fødder

Vi er desværre ude i endnu en model, som pt. kun er sat til salg i USA, men du skulle ikke snydes for billederne af Adidas’ seneste tilføjelse til Climacool-familien, Vento. Silhuetten sætter selvfølgelig fokus på en åndbar overdel, selvom det ligeså meget er segmenterede mellemsål, der løber med opmærksomheden. Men ja, det er altså indtil videre kun i Adidas’ amerikanske webshop, at du finder de første colorways.

Samarbejde med hiking i fokus

Det ser måske ikke sådan ud, men faktisk har kølige fødder også været vigtigt, når Outdoor Voices skulle give deres bud på Merrells Moab 2 Mid Vent-model. For trods den mere markante og klassiske vandrestøvle, så er overdelen lavet i åndbart mesh, der netop skulle forhindre overophedede fødder på din næste travetur. Og så slutter Vibram-sålen modellen flot af. Den kan købes hos Outdoor Voices.

Verdens hurtigste løbesko til salg

I siste uge kunne vi fortælle om hverdagsversionen af Nikes kontroversielle og rekordsættende løbesko Air Zoom Alphafly NEXT%. Nu er det så hovedpersonen selv, som kommer i salg. Den vilde silhuet, som verdens hurtigste maratonløbere bruger, er netop kommet på hylderne hos Nike.

Jordans udfordrende side

Michael Jordans sneaker-univers indeholder meget mere end basketsilhuetter, og her er det Jordan Delta, der viser en forståelse for tidens dekonstruerede design med skæve detaljer og en colorway, der sender tankerne mod den nyikoniske Tom Sachs Mars Yard 2.0 med. Den bliver sat til salg lørdag morgen hos Nike.

Festival-vibes til din festivalfri sommer

Vi slutter en stille sneaker-uge med endnu en Jordan-model. Her er den velkendte Air Jordan 1’er, som fejrer 35 årsjubilæum i år, der ligger kanvas til et metallisk tie-dye-mønster. Den havde jo været perfekt årets Roskilde Festival, men du kan jo passe på den indtil næste år. Sneakersnstuff sætter den til salg på torsdag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af