Tower Of Power – souled out

“Often imitated – never duplicated”, som ‘leader of the pack’ saxofonisten Emilio Castillo brugte som beskrivelse af trommeslageren. Bedre kan man vel ikke beskrive det legendariske funk/soul 9-mands orkester Tower Of Power.

For hvilken bassist, trommeslager eller blæsebandit har ikke fyret den af i øvelokalet med numre som ‘Souled Out’, ‘Down to the Nightclub’, ‘Funkifize’ og ‘Don’t Change Horses’?!

Og de var der alle sammen. Det ene funkhit efter det andet. Det var soul, det var sort, det var funk og hold op hvor var det overvældende.

Og det blev serveret på den rigtige måde. At se en bunke aldrende, kraftige fyre svinge rundt med blæseinstrumenterne som var det badebolde, og samtidig ligge så tæt som marmeladeindsmurte sider i en Pixibog – det er Tower Of Power, når det er bedst.

Og det var de denne aften. Stemningen steg til vejrs og metaforisk set blev loftet blæst af Amager Kulturpunkt. Selvom der måske ikke var noget nyt under solen såvel i repertoiret som i musikken, så fik orkesteret hurtigt krammet om os og vi skreg snart febrilsk med på omkvædet i ‘You Ought to Be Having Fun’.

Og det havde vi. Ja, faktisk alle omkring mig så ud til at more sig gevaldigt og ansigtsmuskulaturen var til High Impact Aerobic. Selvom ens musiksmag ændres med alderen, så er der for mit vedkommende en ting der er sikkert: I’m still diggin’ on Tower Of Power!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af