Spot 11: Green Pitch – et charmerende bekendtskab

Der er noget charmerende upåtaget over medlemmerne i Green Pitch. Med små generte smil og en ægte indlevelse i musikken disker de op med besnærende vokalarrangementer og velklingende guitarflader.

Forsanger Rex Garfields lillepigestemme besidder en vis dybde og nøgenhed, der får lytteren til at spidse ører. Det er dog utvivlsomt en vokal, der ikke vil falde i god jord hos alle lyttere på grund af “lillepige”-elementet, men den passer perfekt ind i den længselsfulde melodi og Green Pitch’ klare intention om at male et lydbillede, der er behageligt at lytte til, men som alligevel kræver en opmærksom lytter.

Koncerten varede dog lidt for lang tid, idet flere af numrene begyndte at lyde ens og konceptet gik lidt i tomgang. Atter må det beklages, at bandet ikke var helt hensigtsmæssigt placeret. Den åbne café gør sig ikke særlig godt til livemusik, og Filuren eller Aros-scenen ville have været at foretrække.

Publikum holdt dog pænt ved og fik en god og behagelig oplevelse af et band, der med en lidt større variation i både sangskrivning og arrangementer, kan blive til noget større.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af