Szhirley

Med sit comeback-album har Szhirley formået at lave et vedkommende og solidt r’n’b-inspireret popalbum med flere højdepunkter. Specielt produktionerne fremstår utrolig stærke i deres enkelhed og idérigdom, ikke mindst på det Timbaland-inspirerede ‘Mærk mig’, der bruger både olietønder og skæve lyde til at krydre beatet. Eller på ‘Én af de dage’, hvor lidt Balkan-horn giver kant og viser overskud. Begge numre har Suspekt-producerduoen Rune Rask og Troo.l.s. i øvrigt stået for.

Selv har Szhirley også fundet sin egen styrke i et mere nedtonet vokalarbejde, så hun generelt undgår r’n’b’ens største faldgrube, de onanerende fraseringer, som specielt Mariah Carey altid har boltret sig i. De danske tekster er – uden at imponere – et ærligt indblik i Szhirleys møde med kærligheden og livets op- og nedture.

Der er selvfølgelig også minusser. Jonas Gülstorffs ‘Forord’ er den slags sjove indslag, der burde være skåret fra i produktionen, mens det udmærkede cover af Anne Linnets ‘Glor på vinduer’ mere fremstiller originalens kvalitet end løfter nummeret til nye højder.

Men Szhirley melder sig absolut på banen igen som en stærk popstjerne. Velkommen tilbage.

Szhirley. 'Hjerter dame'. Album. Oompa/At:tack.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af