Pop Revo 08: 18th Dye – solid støj

Hvis nogen var i tvivl om, hvor skabet skulle stå, så satte 18th Dye det på plads. Det dansk/tyske band leverede en effektiv og overbevisende koncert på andendagen af årets Pop Revo-festival, og der blev ikke sparet på kræfterne. Her beviste støjrockerne, at selvom man nærmer sig 40, kan man godt stadig være sej.

Koncerten startede ellers forsigtigt, men der skulle ikke gå mere end to numre, før bandet havde spillet sig op og sendte bunker af støj ud over scenekanten. Det var imponerende, hvor meget lyd de tre musikere kunne få ud af de tre basisinstrumenter guitar, bas og trommer.

Især Heike Marie Rädeker var inkarnationen af cool. Hun lignede en direktørfrue, som hun stod der på scenen i lange støvler, nederdel og skjorte. Og så en kæmpestor bas eller guitar foran sig, som hun rev flænsende toner ud af. Det blev kun bedre af, at hun blev bakket effektivt op af Piet Breinholm, som tonsede løs på trommerne.

Heike Marie Rädeker og Sebastian T. Büttrich skiftedes til at gøre vokalarbejdet, og det slap Rädeker bedst fra. Den gik simpelthen klarere igennem, mens Buttrichs sang havde det med at forsvinde i den larmende støjrock.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af