Klumben & Raske Penge – et umage par

5 6

Dancehallen kom til Aarhus, da først TopGunn, så Klumben og til sidst Raske Penge fredag nat gjorde deres indtog på den fyldte Radar-scene. De to førstnævnte lagde ud med en gyngende (selvfølgelig!) udgave af ‘X Faktor’, hvorefter aftenens hovedpersoner tog os med på en tour de force gennem deres samlede, men alligevel lidt korte, hitrepertoire.

Bassen sparkede generelt hårdere end et æsel, dog ikke hårdt nok på ‘Hobby’, som virkelig drives frem af den rungende følelse. Ellers var musikken, som den skal være. Der var ikke noget liveband, men TopGunn som dj styrede de dubbede og vuggende rytmer med fin hånd.

Så kan man jo i stedet fokusere på mikrofonholderne. Et umage par umiddelbart, i den grad også på scenen, men bundet sammen af kærligheden til Jamaica, bassen og keyboardets lyse toner. Klumben var den chillede, cool type, der slentrede rundt på scenen og proklamerede sig selv et dancehall-geni, gav props til Danmarks kriminelle og kaldte alle inde på Borgen en lort. Simple omkvæd og fuldstændig clean og beundringsværdig levering live fra Klumben. Det var svært at holde hænderne nede.

Men hvor Klumben var mere rolig på en scene, farede Raske Penge rundt som en anden lynkineser. Dansende, hoppende, luft-cyklende. Selvsagt med en mere manisk, ikke helt så tight, men bestemt charmerende levering af ‘Intelligent’, ‘Bor her’ og det tunge, nye track ‘Original Bang’.

Det er svært at argumentere imod sådan en koncert. 40 minutters fest – måske lidt mindre under de nye numre – og med to hovedpersoner, hvis forskelligartede leveringer og personligheder komplementerede hinanden fornemt. Det hele drejede selvsagt rundt til sidst.

Koncert. Radar.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af