Treefight for Sunlight – vokalmæssig magtdemonstration

Det nordjyske firkløver beviste, at det hører til de mest ambitiøse bands herhjemme.
Treefight for Sunlight – vokalmæssig magtdemonstration
Foto: Benjamin Lund Nielsen

Et smukt øjeblik indfandt sig under Treefight for Sunlights koncert på et fyldt Voxhall, da nogle publikummer på de forreste rækker sendte sæbebobler mod scenen.

Som en symbolsk manifestation af gruppens luftige og syntetiske udtryk i en yderst vellykket koncert, hvor det nordjyske firkløver på fornem vis flettede udvalgte numre fra debuten sammen med lækkerier fra menukortet på den nyligt udsendte ‘Pizza’.

Læs også: Anmeldelse af Treefight For Sunlight ‘Pizza’

Vi blev forkælet af en veloplagt og smilende kvartet, som efter to års koncertdvale var sultne efter at præsentere deres nye materiale i live-inkarnationen. Bassist Christian Rohde Lindinger lagde et solidt groove på Rickenbacker-bassen, som spillede muskler med Mathias Sørensens energiske og raffinerende trommemønstre.

En anden force hos Treefight for Sunlight er, hvordan medlemmerne deler vokalrollerne imellem sig. Særligt gjorde Lindinger et stærkt indtryk med sin imponerende falset i ‘Thought Walker’, men også i ‘Facing the Sun’ og ‘The Universe is a Woman’, hvor både han, Sørensen og guitarist Morten Winther Nielsen sang flerstemmigt fik vi en demonstration af, hvad der gør bandet unikt og dragende.

Hør Top Track: Treefight for Sunlight ’Somewhere in the Future’

Koncerten sluttede med den æggende ‘Come Closer’, hvor Niels Kirks hypnotiserende keyboard-mønstre fornemt rundede den 35 minutter lange koncert, som understregede at Treefight for Sunlight hører til de mest ambitiøse bands herhjemme.

Koncert. Koncert Spot FestivalVoxhall
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af