Lyt: Tomas Barfod remixer Nina K – udgiver ny ep på Sound of Copenhagen

Lyt: Tomas Barfod remixer Nina K – udgiver ny ep på Sound of Copenhagen

Tomas Barfod har høstet store roser for sit solomateriale de seneste år, og nu er han snart klar til at følge op på sidste års flotte plade ‘Love Me’ med en kommende ep – udgivet hos Sound of Copenhagen.

Med nyheden om den kommende ep, og at Barfod nu er kommet i stald hos SOC, følger et remix af Nina K-nummeret ‘Impossible’. Den danske dj og producer samarbejdede senest med den svenske sangerinde, med det borgerlige navn Nina Kinert, på ‘Love Me’, hvor hun lagde vokal til fire af numrene. På det nye ‘Impossible’-remix ærer Barfod den spinkle opsætning fra originalen, men skruer op for synthesizeren og klokkespillet, der tilbyder sangen til dansegulvet.

Om tilføjelsen af Barfod til Sound of Copenhagen har pladeselskabsboss Le Gammeltoft udtalt: »At signe Tomas Barfod til Sound of Copenhagen er et bevis på, at vi er rykket i en anden liga som pladeselskab«. Tomas Barfod kan til sommer opleves til blandt andet Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Alive Festival.

Læs også: Roskilde Festival: 12 fede fester og skøre events i warm-up-dagene

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af