Lyt: Bieber og Skrillex fortsætter ‘Where Are Ü Now’-stilen på den nye single ‘Sorry’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med en hjælpende hånd fra Jack Ü-makkerparret, Skrillex og Diplo, har Justin Bieber efterhånden fået lagt solidt i kakkelovnen til et comeback-album ovenpå mange års børnestjerne-ballader og teenage-galskab. Første skud på den Bieber’ske voksenstamme lød tidligere på året med ‘Where Are Ü Now’ efterfulgt af superhittet (og Biebers første nummer 1-single i USA) ‘What Do You Mean?’.

Nu er endnu et skud blevet affyret med hjælp fra Skrillex. Denne gang hedder singlen ‘Sorry’, og den byder på endnu en spændende gæst på produktionssiden i form af den canadiske producer Blood Diamonds, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med koncert-aktuelle Grimes.

På ‘Sorry’ deler Bieber rundhåndet ud af helhjertede undskyldninger, altimens eksotiske rytmer buldrer klart igennem på lydtapetet: En tropisk klubballade? Nummeret er akkompagneret af en farvestrålende dansevideo og vil ligesom ‘Where Are Ü Now’ og ‘What Do You Mean?’ kunne findes på det kommende album, ‘Purpose’, der lander den 13. november.

Læs også: Poppens King Joffrey: Kan Justin Bieber tage springet fra forkælet douchebag til respekteret popstjerne?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af