Blev Flavor Flav virkelig sparket i hovedet på ‘The Eric Andre Show’?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Eric Andre Show’ har siden 2012 vist sig som et af USA’s mest bizarre talkshows – hvis man da overhovedet kan kalde det dét.

Senest havde showet, der føres af komikeren Eric Andre og hans sidekick Hannibal Buress, besøg af rapperen Flavor Flav fra den legendariske hiphop-gruppe Public Enemy.

Allerede fra første slag viste showets mærkværdigt satiriske ansigt sig, da Andre introducerer Flav som en borgerrettighedsforkæmper, mens han infantilt fyrer blyanter mod kameraet.

Resten af det utidige interview forløb i et bizart miks af både konfrontation og vildledende parodi, hvor værten blandt andet ud af det blå komplet afklædte sig og hoppede i et badekar, der stod skjult under hans bord – hvorfor vides slet ikke, og det er nok meningen.

På trods af episodens mange besynderlige hændelser, er det alligevel den afsluttende sekvens, der tager prisen som den største absurditet. Her ser man medværten Hannibal Buress stå ved siden af Flav og losse den intetanende gæst i hovedet, hvorefter klippet prompte ender.

Afsnittets vanvittige slutning affødte forståeligt nok en del virak fra seere og fik Flav til at melde sin vrede på Facebook.

»Det spark i hovedet fandt aldrig sted. Det er noget bullshit-redigering (…)«, tog Flav til genmæle tydeligt befippet over klippet.

Men blev Flav egentlig intetanende sparket i hovedet? Der er skjulte detaljer, der tyder på, at Flav har ret i sin udtalelse.

Hvis man i videoen sætter hastigheden ned til 0.25 og holder øje med Flavs højre hånd lige inden sparket, opdager man, at der har været spidsfindig fiflen på spil. Derudover er Buress’ positionering i forhold til den siddende Flav også lidt suspekt. Men kudos for ellers flot redigering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af