Kill J forener videnskab og religion i den nye video til ‘Gravity’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kill J har udgivet en ny video til singlen ‘Gravity’, der udkom for godt en måned siden.

I videoen ses Kill J aka Julie Aagaard i et virvar af farvede lys, og omkring hende svæver mønstre og symboler af religiøs eller videnskabelig karakter. Ting man umiddelbart ville se som uforenelige, men i videoen til ‘Gravity’ mødes de i eksplosioner af sand og farver.

Om videoen siger hun til Pigeons and Planes: »Videoen skal illustrere sangens tema. Når man er i en krise, kan man finde ro og fokus i naturen på samme måde som vi gør i religion. ‘Gravity’ er en bøn. At mærke din krop blive trukket nedad eller ind i en større krop (i vores tilfælde jorden) er en fredfyldt lettelse«.

‘Gravity’ er det første udspil siden ep’en ‘Quasi’ fra 2016 og er også første single fra Kill J’s kommende album. Hun fortæller til The Line of Best Fit, at albummet er inspireret af partikelfysik, og således er ‘Gravity’-videoens både auditive og visuelle tematikker en forsmag på, hvad der er i vente fra Kill J.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af