Khalid afslører opvarmning til dansk koncert: Britiske Liv Dawson

Khalid afslører opvarmning til dansk koncert: Britiske Liv Dawson
Liv Dawson.

Vi glæder os til Khalids koncert i Tap1 den 3. februar, og nu er der blevet afsløret support til det udsolgte show, der allerede inden billetter blev sat til salg blev rykket til større lokaler.

Opvarmningen leveres af Liv Dawson, og den engelske r’n’b-sanger skal dele sine følsomme popmelodier med publikum, inden Khalid indtager scenen med hits som ‘Young, Dumb & Broke’ og ‘Location’ fra sidste års debutalbum ‘American Teen’.

Liv Dawson har endnu ikke udgivet et album, men hendes singler har allerede opnået en vis opmærksomhed i hjemlandet. Sangene ‘Tapestry’ og ‘Reflection’ har begge fået over fem million afspilninger på Spotify, og hendes fængende blanding af pop og alternativ r’n’b er ganske oplagt som opvarmning til Khalid. Hun er signet til Disclosures pladeselskab Method Records.

Se videoen til Liv Dawsons nyeste single, ‘Hush’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af