The Weeknd slipper nyt, dystert album: ‘My Dear Melancholy’

The Weeknd slipper nyt, dystert album: ‘My Dear Melancholy’
The Weeknd. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I går aftes løftede The Weeknd via Instagram sløret for, at han ville udgive et nyt projekt under titlen ‘My Dear Melancholy’. Nu er katten ude af sækken, og der er tale om et album bestående af seks helt nye numre.

Albummet er The Weeknds fjerde udgivelse, der følger op på 2016-pladen ‘Starboy’. Dog synes det nye album snarere at lægge sig i forlængelse af den canadiske sangers tidligere lyd a la ‘House of Balloons’ – et dystert, ængsteligt univers af indre dæmoner, knuste hjerter og falske forhåbninger, der kan mærkes i såvel tekst som produktion.

‘My Dear Melancholy’ er gennemgående produceret af Abel Tesfaye selv i selskab med Frank Dukes, der både har tidligere Kanye West-, Frank Ocean- og Drake-tracks på samvittigheden. Hertil har vi to samarbejder med Gesaffelstein samt en række gæsteproducere, der tæller Daft Punks Guy-Manuel de Homem-Christo, Mike Will Made-It, Skrillex, Daheala, Cirkut og Marz.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af