Hør Benny Jamz’ nye single med Sivas, ‘Savannah’

Hør Benny Jamz’ nye single med Sivas, ‘Savannah’
Benny Jamz.

2018 løftede Benny Jamz’ solokarriere til et helt nyt niveau. Tre singler blev udgivet, og tilsammen har de nu streamet mere end ti millioner gange. Tiden som bagmand og producer er forbi, og nu er det Jamz’ tid til at indtage spotlyset. I dag er vi så kommet til Jamz’ første udspil i 2019, og her har han allieret sig med Sivas på singlen ‘Savannah’.

»Terminator, men det ikk’ noget cinema«, rapper Sivas, mens Jamz’ kalender er fyldt til randen – så lad være med at ringe til ham.

Producerduoen T&O står bad lyden, og det er der kommet et ret interessant beat ud af: Sløvt, men ikke langsomt. Fyldt med nordisk melankoli, men stadig varmblodet med trommesporet, der hopper afsted. En afslappet banger.

Benny Jamz udgav sidste år singlerne ‘Spark’, ‘Tjep’ feat. Kesi og ‘Uhh’ feat. Branco og Kesi.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af