UK-rapperen Dave kommer til Danmark

UK-rapperen Dave kommer til Danmark
Dave. (Foto: Joe Magowan)

Den 20-årige rapper Dave står bag årets hidtil stærkeste britiske hiphopalbum, for ‘Psychodrama’ viste en kunstner med en nærmest Kendrick Lamar-agtig evne til at beskrive og analysere sit lokalsamfund. Vi gav albummet fem stjerner og kaldte det for en af UK-scenens vigtigste udgivelser overhovedet. Nu kommer det her stortalent til Danmark.

Den 25. oktober gæster Dave nemlig Store Vega. Han har før spillet Ideal Bar i samme bygning, men nu er han altså rykket et par niveauer op.

Dave har dog ikke kun vist sig som en stærk kunstner med dette års ‘Psychodrama’. Hans første gennembrud var med grime-bangeren ‘Thiago Silva’ med AJ Tracey i 2016, og siden har han både hittet med J Hus-samarbejdet ‘Samantha’ samt ‘Wanna Know’, der endda blev remixet af Drake.

Vega-koncerten arrangeres i samarbejde med Droz Daily Steezins Danijel Drux, der før har inviteret en række UK-talenter til Danmark og faktisk også har arrangeret et natklubsshow med Dave tilbage i 2016. Derudover gæstede Drux Standard – Soundvenues hiphop-podcast i efteråret 2018 og guidede til de nyeste UK-navne.

Dave (UK)
25. oktober
Store Vega
Billetpris: 200 kr.

Lyt til podcast: UK Special i Standard Ekstra: Danijel Drux guider til den engelske hiphopscene

Læs anmeldelse: ‘Psychodrama’ positionerer Dave som det britiske svar på Kendrick Lamar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af