Mystisk website hinter stor Young Thug-nyhed – hør ny single med J. Cole og Travis Scott

Mystisk website hinter stor Young Thug-nyhed – hør ny single med J. Cole og Travis Scott
Young Thug.

Young Thug har delt den nye single ‘The London’, og her er et par prominente features i form af J. Cole og Travis Scott. Samtidig udsendte han en pressemeddelelse indeholdende en kryptisk titel og et lige så kryptisk website.

I pressematerialet til den nye single teaser rapperen således noget med titlen ‘GØŁDMØÜFDÖG’, rapporterer Pitchfork.

Samtidig er der et link til et website, som blot viser en nedtælling (i skrivende stund på 59 dage og 14 timer, men det ser ud til, at nedtællingen hele tiden skifter tidskode) samt et billede af Young Thug, der cinematisk stirrer gennem en dørsprække. En grøn edderkop er der også.

Mon ikke der er tale om titlen på Young Thugs næste projekt, der så udkommer om 59 dage? Det er i hvert fald det mest ligetil gæt. Det er også en mulighed, at vi om 59 dage blot får en stor annoncering om projektet, hvad end det så er.

På den nye T-Minus-producerede single ‘The London’ leverer Travis Scott et vanligt autotune-hook, mens den feature-glade J. Cole endnu en gang kører et solidt gæstevers ind.

Læs også: Ty Dolla Sign skyder nyt album i gang med J. Cole – hør ‘Purple Emoji’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af