Spoiler alert: Det kan du forvente til Miley Cyrus-koncerten på Tinderbox

På fredag kan man opleve Tinderbox’ måske hidtil største popbooking, Miley Cyrus, give den gas på fynsk jord. Her er, hvad du kan forvente til koncerten – spoilers på eget ansvar.
Spoiler alert: Det kan du forvente til Miley Cyrus-koncerten på Tinderbox
Miley Cyrus. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Miley Cyrus’ karriere har mildest talt været noget af en rutsjebanetur – og turen er stadig i fuld gang. Hun har været igennem adskillige faser, den ene mere rebelsk end den anden, og hendes musikalske repertoire er derfor også lidt af en blandet landhandel. Der er både dydige countrysange, mdma-hymner og akavet rap i bagkataloget, og det er derfor ret nærliggende at spørge sig selv om, hvad det egentlig er for en Miley Cyrus, vi får at se på Tinderbox på fredag.

Sidst popstjernen besøgte Danmark, var det i forbindelse med hendes turné for albummet ‘Bangerz’, og der blev Forum forvandlet til et syretrip både visuelt og musikalsk. Men meget tyder dog på, at det er en lidt mere afdæmpet Miley, der kommer til Fyn.

Med internettets hjælp har vi dannet et lille overblik over, hvad der højst sandsynligt kommer til at ske på fredag. Spoiler-advarsel: Læs ikke med, hvis koncerten skal være en overraskelse.

Sceneshowet

Vi kan nok godt garantere, at der hverken bliver dansende bamser, flyvende joints eller rutsjebaner på scenen a la 2015-Miley. Tværtimod ser det ud som, popstjernen holder sceneshowet forholdsvis simpelt og kører en lidt mere rocket æstetik, end hun tidligere har gjort.

Kigger man på hendes optræden på dette års spanske Primavera-festival eller den polske festival Orange Warsaw, kan man se, at sceneshowet primært består af Cyrus’ band, to sæt enorme højtalere og visuals med billeder og video af Miley Cyrus selv, som var en del af promoveringen af hendes seneste ep ‘She Is Coming’.

Men Miley er også en stærk performer og sanger, og det lader til at være det, der bærer hendes nuværende shows. Hun er leveringsdygtig i publikumskontakt både under og mellem sangene, og hvis man skuer til den koncert, Miley Cyrus gav til BBC Radio 1’s festival i slutningen af maj, er der masser af god energi på trods af den simple sceneopsætning. Bandet lader dog til at blive udfordret en lille smule af det faktum, at publikum måske ikke er helt oppe at køre over Mileys seneste ep-udspil ‘She Is Coming’ – hvilket bringer os videre til… setlisten.

Setlisten

Miley Cyrus sagde det selv til den førnævnte BBC-koncert: »No one’s ever heard this music before«. Hun ved godt, at det nok er de færreste på sommerens festivaler, der har fået lyttet intenst til hendes nye ep, men hun siger samtidig: »I like to take chances and this is the music that feels the truest to me at the moment«. Sangene fra ‘She Is Coming’ fylder altså en god del på setlisten, der lader til at være usandsynlig kort: På Primavera-festivalen spillede hun faktisk 12 sange, og til BBC Radio 1’s Big Weekend spillede hun kun ti. Kort kan dog også sagtens være godt, så længe Miley formår at levere i sin performance.

Setliste fra Primavera Sound 2019:
1. ‘Nothing Breaks Like a Heart’
2. ‘Mother’s Daughter’
3. ‘Unholy’
4. ‘Cattitude’
5. ‘R.E.A.M’
6. ‘We Can’t Stop’
7. ‘Party Up The Street’
8. ‘Malibu’
9. ‘Jolene’
10. ‘Party In the USA’
11. ‘Can’t Be Tamed’
12. ‘Wrecking Ball’

Som det fremgår af setlisten fra Primavera, lægger Miley dog ud med ‘She Is Coming’-numrene og giver plads til sine store hits lidt længere nede på setlisten. Du kan derfor godt forvente at skråle med på både ‘Party In the USA’, ‘We Can’t Stop’ og ikke mindst ‘Wrecking Ball’. Meeen man kan ikke helt komme udenom, at det bliver en lidt sparsom omgang, hvis man havde forventet at høre en god håndfuld sange fra de tidligere album som ‘Bangerz’, ‘Miley Cyrus and her Dead Petz’ og ‘Younger Now’.

Det mest mystiske indslag på setlisten er dog klart ‘I Can’t Be Tamed’ fra 2010, der peger tilbage mod Miley Cyrus’ løsrivelsesperiode, hvor hun forsøgte at skille sig af med sit nuttede Hannah Montana-image. Det er en sang, de fleste nok havde glemt eksisterede. Men på den anden side er det måske den perfekte indkapsling af, hvad denne artikel lagde ud med at slå fast – nemlig at Mileys karriere er fragmenteret og kaotisk. Heldigvis er den også virkelig sjov og underholdende, og vi kan håbe på, at det er de følelser, man står tilbage med, når hun har forladt scenen i Tusindaarsskoven fredag nat.

Læs også: ASAP Rockys 10 bedste sange – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af