ASAP Rocky sviner politiet i første video siden fængslingen i Sverige – se ‘Babushka Boi’

ASAP Rocky har netop udgivet sin første single, siden han blev løsladt fra det svenske fængsel, hvor han tilbragte det meste af sommerferien efter at være tiltalt og senere dømt for vold. Sangen hedder ‘Babushka Boi’ og er opkaldt efter den særlige tørklædestil, som rapperen prøvede at popularisere, inden han røg i problemer i Sverige.

Men det er nu ikke New York-rapperens valg af tørklæde, der er det mest opsigtsvækkende ved musikvideoen, der følger med sangen. For politiet bliver bogstavelig talt svinet i ‘Babushka Boi’-billedsiden.

Ordensmagten er nemlig fremstillet som grisemennesker, der jagter Rocky og hans venner, der er bankrøvere. Til sidst bliver grise-politimændene lavet til pølser, hvorefter vi – makabert nok – ser en anden grise-politimand tage en bid af en burger.

Nu er det ikke ligefrem noget nyt, at politiet tit bliver svinet til som ‘pigs’. Men det føles nu alligevel rimelig sigende, at ASAP Rocky har udgivet den her store politihån som det allerførste efter at have været fængslet i en måned i Sverige.

Læs også: Efter dommen: ASAP Rocky-sagen var en perfekt storm af fake news, sociale medier og Donald Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af