Miley Cyrus kaster sig over rockklassikere – se hende spille covers af Pink Floyd og Led Zeppelin

Miley Cyrus kaster sig over rockklassikere – se hende spille covers af Pink Floyd og Led Zeppelin
Miley Cyrus. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

Miley Cyrus har haft et travlt 2019 med blandt andet Tinderbox-optræden, ep’en ‘She is Coming’ og en medieombrust skilsmisse fra eksmanden Liam Hemsworth, hvilket foreløbigt har resulteret i den følelsesladede breakup-sang ‘Slide Away’.

I weekenden gæstede Cyrus så iHeartRadio Music Festival, hvor hun ved sin første længere optræden siden skilsmissen underholdte med et set, der slog fast, at hendes leg med en old school-rockæstetik er kommet for at blive. Således spillede den tidligere countrystjerne to covers af henholdsvis det ikoniske Pink Floyd-nummer ‘Comfortably Numb’ og Led Zeppelins ‘Black Dog’. Sidstnævnte har hun dog spillet tidligere på sin igangværende turné.

Cyrus er kendt for at være lidt af en kamæleon, og i år har hun altså igen skiftet ham. Turen er nu kommet til lak, læder og voldsomt distortet rockvokal, hvilket egentlig klæder hendes dybe, hæse vokal godt – særligt på ‘Comfortably Numb’, hvor hun virkelig får lov at folde sig ud i det varme, nedre vokalregister.

Selv om Cyrus har været igennem en lang række stilskift, der absolut ikke alle kan kaldes børnevenlige, så er en stor del af hendes publikum forsat ungt. Cyrus har da også ofte fået hug for at være en ringe rollemodel for sine mange fans, men gennem rockens klassikere har hun måske fundet den rigtige måde at inspirere på: »Ungdommen SKAL forstå, hvad der kom før vores tid, for at forstå, hvor musikken er nu. Jeg håber, at I selv går hjem og tjekker originalerne ud, når i hører dem til mine koncerter, for de er mesterværker – jeg gør bare mit bedste!«, har hun således skrevet på sin Instagram efter weekendens festivaloptræden.

De officielle videoer fra koncerten er endnu ikke lagt på Youtube, men Cyrus har selv delt et par klip Instagram, som man kan se indtil da.

Læs også: Lana Del Rey, Ariana Grande og Miley Cyrus går sammen på tåkrummende ’Charlie’s Angels’-popbasker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af