When Saints Go Machine annoncerer deres første album i seks år – hør stærk ny single

When Saints Go Machine annoncerer deres første album i seks år – hør stærk ny single
When Saints Go Machine. (Foto: Daniel Hjorth)

When Saints Go Machine har været længe undervejs med det kommende album ‘So Deep’, der bliver deres første af slagsen siden ‘Infinity Pool’ fra 2013. Men nu har trioen altså endelig annonceret udgivelsesdatoen for deres fjerde album, som udkommer 8. november.

Forsanger Nikolaj Vonsild udtaler om albummets tilblivelse: »’So Deep’ er vores første album i seks år. Den eneste grund til, at vi har kunne lave det, er at det føltes som det helt rigtige projekt. Det føltes vigtigt. Vi blev inspireret igen til at skabe musik«.

Tilbage i februar fik vi det melankolske og forvrængede titelnummer ‘So Deep’, der var blevet til på baggrund af bandets live-samarbejde med Copenhagen Phil, og noget kunne tyde på, at det var her, Vonsild og co. fandt deres inspiration. Bandet har i hvert fald fortsat partnerskabet på det kommende album, hvor symfoniorkestret altså bidrager med elementer til When Saints Go Machines elektroniske univers.

Albumnyheden ledsages af den nye single ‘Reflection of You (Bloodshot)’, der i modsætning til titelnummeret er et pulserende uptempo-nummer, hvor de symfoniske indslag leverer en dramatisk storhed. Det lover godt for albummet, der virker til at være i en anden stil end den kompromisløse og eksperimenterende ‘It’s a Mad Love’-ep fra sidste år.

‘So Deep’-albummet ledsages af en europaturné i efteråret, der indeholder tre danske koncerter i henholdsvis Odense, Aarhus og København i april 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af