Miley Cyrus opereret i stemmebåndet – sætter en foreløbig stopper for ep-trilogi

Miley Cyrus opereret i stemmebåndet – sætter en foreløbig stopper for ep-trilogi
Miley Cyrus. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

I sidste måned tilbragte Miley Cyrus en enkelt dag hospitalsindlagt grundet hvad der må have været en slem, men dog rutinemæssig halsbetændelse. Ved samme lejlighed fandt lægerne dog et helt andet problem med sangerens stemmebånd, som tilsyneladende har gemt sig gennem de seneste mange år.

Det vides ikke, hvad diagnosen helt præcist har lydt på, men ifølge People er Cyrus altså nu blevet opereret, og lægerne har ordineret ‘vokal hvile’ i de mange kommende uger oven på indgrebet.

Det sætter altså en stopper for Cyrus’ planer om en snarlig efterfølger til ep’en ‘She Is Coming’, som efter planen skulle være næste led i en planlagt trilogi, ligesom hun har måttet indstille og udskyde alle liveoptrædener indtil 2020.

Miley Cyrus har haft et turbulent 2019 – først med den overraskende skilsmisse fra hendes mangeårige on/off-partner Liam Hemsworth og senere en meget medieombrust flirt med realitystjernen Kaitlynn Carter. For tiden er Cyrus dog involveret med musikeren Cody Simpson, og hvis man skal dømme efter parrets respektive sociale medier, så er det da også ham, der har været ved hendes side under først indlæggelsen og senere operationen.

Læs også: Miley Cyrus kaster sig over rockklassikere – se hende spille covers af Pink Floyd og Led Zeppelin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af