Se Bon Ivers første musikvideo i syv år

Bon Iver har tidligere udsendt smukke videoer til sange som ‘Calgary’ og ‘Holocene’, men man skal altså helt tilbage til 2012 for at finde den seneste officielle billedside fra Justin Vernon og co. – selv om der har været masser af såkaldte lyrikvideoer, hvilket dog ikke er helt det samme. Teknisk set.

Anyway: Bon Iver har i dag udgivet deres første officielle musikvideo i syv år, og det er nummeret ‘Naeem’ fra dette års ‘i,i’-album, der er kommet under kærlig behandling.

Vernon og venner er dog ikke selv med i den AG Rojas-instruerede video, der fokuserer på en stor sten, som svæver i luften. Stenen kunne dog godt være et slags symbol på naturen, og der gemmer sig helt sikkert et klimabudskab et eller andet sted. Slutningen med barnet, der bliver døbt i vandet fra stenen, kunne i hvert fald godt tyde på det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af