6ix9ine forsvarer sig i første interview siden løsladelse: »Hvad er forskellen på mig og Tupac?«

6ix9ine forsvarer sig i første interview siden løsladelse: »Hvad er forskellen på mig og Tupac?«
6ix9ine i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

6ix9ine er dømt for at have medvirket til at lave en sexvideo med en mindreårig. Han har indrømmet at have tæsket sin ekskæreste, som han har et barn med. Og så har han afsonet cirka to år i fængsel efter at have vidnet mod medlemmer af den bande, han før var en del af.

Der har sjældent været en rapper med et så blakket ry. Han er måske verdens mest kontroversielle hiphopstjerne nogensinde – og helt sikkert den mest hadede. Så det er interessant læsning at se ham forsvare sig selv i et nyt stort interview med New York Times, der er rapperens første af slagsen, siden han blev løsladt fra fængsel.

Her forklarer newyorkeren blandt andet, at hans første dom i forbindelse med sexvideoen handlede om, at han »var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt«. Han undskylder også til ekskæresten Sara Molina for volden mod hende, og så retfærdiggør han sin beslutning om at angive bandemedlemmerne med, at de udnyttede ham.

»Før jeg brød gadens lov, brød de den mod mig«, fortæller han og hævder at være blevet afpresset for flere hundrede tusind dollars.

Gennem hele interviewet forsvarer 6ix9ine sig mod alle anklager mod hans karakter.

Han sammenligner for eksempel sig selv med Tupac: »Tupac var dømt for voldtægt. Er Tupac elsket eller hadet? Elsket! Hvad er forskellen på mig og Tupac? Jeg har aldrig haft en voldtægtsanklage mod mig – nogensinde!«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

6ix9ine, rap’s newly freed, chart-topping villain, talked about his decision to “snitch” on his former gang in his first interview since being released from prison. “How would you feel if I go out there on the ledge and jump off that building and kill myself?” @6ix9ine asked our reporter. “That’s what society wants me to do.” Instead, he planned to “just keep dominating,” he said. The rapper and internet troll, one of the most polarizing figures in popular culture today, is by turns grating, defiant, relentless, hostile and savvy, a self-proclaimed car crash, a rat and an admitted domestic abuser. At 24, he is also inarguably compelling to many, having landed two Top 5 hits — including “Trollz” with Nicki Minaj, his first No. 1 — and racked up more than 1 billion new YouTube views in less than 4 months, since his early release from federal prison this spring. 6ix9ine, born Daniel Hernandez and also known as Tekashi69, was not supposed to come back like this. In February of last year, he pleaded guilty to firearms and racketeering charges stemming from his role in the Nine Trey Gangsta Bloods, a violent, drug-trafficking Brooklyn gang, and agreed to cooperate with prosecutors, delivering what the judge in the case called “game-changing” testimony against his former associates. Tap the link in our bio to read edited excerpts from his first post-prison interview. Photo by @arnold_daniel

A post shared by The New York Times (@nytimes) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af