Eminem surprise-udgiver 13 nye sange – og går fuld corona-rap i musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eminem-albummet ‘Music To Be Murdered By’ blev udgivet ud af det blå i starten af året, og samme strategi er nu blevet brugt til albummets deluxe-udgave, som indeholder hele 13 nye sange foruden en intro, en skit og et mellemspil.

»Onkel Alfred hørte jer skrige efter mere… nyd B-siden«, skrev rapperen i morges på Twitter om de nye numre, der har gæsteoptrædener fra blandt andre Skylar Grey, Ty Dolla $ign og Dr. Dre.

Sammen med deluxe-albummet kom også en musikvideo til det nye nummer ‘Gnat’, hvor Slim Shady med både outfit og omkvæd kører på den igangværende pandemi:

»They say these bars are like COVID, you get ’em right off the bat / Infected with SARS and Corona, like you took a bite off of that«

Se videoen herover.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af