Lord Siva fortsætter hitparaden med endnu en popbasker – hør ‘Stjernerne’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have domineret 2020 med ørehængeren ‘Solhverv’, der blev kåret til årets danske sang her på siden, er Lord Siva klar til at synge året ud med den nye popbasker ‘Stjernerne’.

Den 80’er-inspirerede single er skrevet i samarbejde med Hennedub, der også producerer nummeret, mens Liss spiller bas og guitar og School X indtager trommerne.

‘Stjernerne’ fortsætter i den slagkraftige popretning, som Lord Siva for alvor styrede mod med landeplagen ‘Solhverv’. Og med et catchy omkvæd skal den ømme kærlighedssang – dedikeret til den helt særlige person, som kan få sangerens øjne til at »lyse op som stjernerne« – nok gå rent ind i de danske julehjerter.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Lord Siva selv har kurs mod stjernerne efter et stærkt 2020, der udover ‘Solhverv’ også bød på et af årets bedste danske album, ‘Lys’, en optræden i ‘Vild med dans’-finalen og en række udsolgte koncerter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af