‘Saturday Night Live’ sender shout-out til Britney Spears i sketch om Trumps rigsretssag

‘Saturday Night Live’ sender shout-out til Britney Spears i sketch om Trumps rigsretssag
Kate McKinnon som Lindsey Graham i 'Saturday Night Live'.

Donald Trump blev forleden frikendt i sin anden rigsretssag, og den episode kom i weekenden under kærlig behandling i ‘Saturday Night Live’. Midt i det hele blev der dog også – i kølvandet på dokumentarfilmen ‘Framing Britney Spears’ – leveret et shout-out til Britney Spears.

Sketchen tog form som et indslag hos Fox News, hvor vært Tucker Carlson (spillet af Alex Moffat) blandt andet interviewer et par prominente republikanere: De to senatorer Lindsey Graham (Kate McKinnon) og Ted Cruz (Aidy Bryant).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

McKinnon er nærmest altid en fryd, lige meget hvad hun laver i ‘Saturday Night Live’, og som Graham kæmper hun stadig Trumps sag:

»Bare fordi urostifterne råbte ‘Fight for Trump’, betyder det ikke, at de mente Donald Trump«, siger McKinnons Graham om episoden i Kongressen i januar: »Det kunne have været nogle Tiffany-heads, måske endda nogle Eric-stans«, lyder det med hentydning til Donald Trumps børn.

Og her er det så, at Britney Spears kommer ind i billedet.

»Nu kan vi bevæge os videre og fokusere på mere seriøse emner: Som er at få låst Hillary inde og befrie smukke Britney Spears«, siger McKinnon som Lindsey Graham, der (via skuespil, bevares…) bliver helt rørt, når snakken falder på popstjernen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af