Mads Mikkelsen fik en ret speciel souvenir af Rihanna, som vi er pænt jaloux på

Mads Mikkelsen fik en ret speciel souvenir af Rihanna, som vi er pænt jaloux på
Mads Mikkelsen. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

De mest opsigtsvækkende historier i Mads Mikkelsens nye store interview med magasinet Vulture er måske, at han glemte ‘Casino Royale’-manuskriptet i flyet, samt at ‘Hannibal’ var lige ved at udmunde i en spicy kyssescene.

Men gemt i det lange interview er der faktisk også en interessant anekdote, der har at gøre med danskerens glorværdige karriere som musikvideoskuespiller. Og ja, den handler om Rihanna.

Da Mads Mikkelsen skulle spille skurk i ‘Bitch Better Have My Money’-videoen, havde popstjernen nemlig fået lavet negle med danskerens ansigt på – »for at minde hende om, hvilken bitch det er, hun jagter«, som Mikkelsen siger i interviewet.

Da musikvideoen var færdigskudt, gjorde Mads Mikkelsen så det eneste, man kan gøre, når planetens nok sejeste popstjerne har negle med ens ansigt på. Han bad om at få dem med hjem.

»Jeg har nogle af de falske negle«, siger han i interviewet: »Da vi var færdige, spurgte jeg: Er du færdig med dem? Må jeg få nogle af dem? Jeg har nogle venner, der vil være pænt jaloux, når jeg viser dem det her«.

Her kan vi bare afslutningsvis tilføje: Det er ikke kun dine venner, der er pænt jaloux, Mads.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af