Se Lordes intime cover af Britney Spears-sangen ‘Break the Ice’

Se Lordes intime cover af Britney Spears-sangen ‘Break the Ice’
Lorde. (Foto: PR.)

Vogue postede i sidste måned en 12 minutter lang video, hvor album-aktuelle Lorde svarer på intet mindre end 73 spørgsmål, mens hun spadserer gennem New Yorks botaniske have. I anledning af at den newzealandske sanger skal pryde modemagasinets forside til oktober, har de nu også delt en intim musikperformance af Lorde filmet det samme sted.

Sangeren starter ud med et nedbarberet cover af Britney Spears’ sang ‘Break the Ice’ fra 2007. Det kan ikke være helt tilfældigt, at Lorde har valgt en sang af netop Spears, som jo det seneste års tid har været i en juridisk kamp mod det værgemål, hun har været underlagt siden 2008 – og som nu kan blive afsluttet.

Efter Britney Spears-coveret går Lorde over til af fremføre sangen ‘Fallen Fruit’ fra sit nye album ‘Solar Power’. Se hele videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af