Sådan endte dansk talent på soundtracket til storstilet Hermès-modeshow i Paris

Sådan endte dansk talent på soundtracket til storstilet Hermès-modeshow i Paris
Julie Pavon. (Foto: Naja Lüscher)

Modeugen i Paris er et fantastisk udstillingsvindue. Men ikke udelukkende for designere, modeller og influencere i hobetal – også for musikere, som kan få deres sange spillet til de stort anlagte fremvisninger.

Til de rette modeshows sidder alle de rigtige personer og lytter med, og det hele bliver selvfølgelig livestreamet ud til masserne på internettet. Og hvem ved, hvad det rigtige udstillingsvindue kan gøre for en sang og en kunstner?

Det vil tiden vise for danske Julie Pavon, hvis nummer ‘Jealous’ var med til at agere soundtrack til Hermès’ storstilede show, der i lørdags fandt sted til modeugen i Paris. Her blev Hermès’ vinterkollektion for mænd anno 2022 vist frem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Jealous’ var et ud af tre numre, der dannede lydsiden, og Pavons sang havde endda æren af at være den sidste i showet, så alle modellerne og designeren til slut gik på scenen til lyden af hendes funky housesingle.

»Sikke en drøm, der går i opfyldelse. Wow!«, skriver Julie Pavon på sin Instagram, hvor hun også takker Hermès og firmaet Too Young Ltd.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netop Too Young Ltd. er værd at dvæle ved. Firmaet arbejder med music supervision i blandt andet modebranchen, og de bærer en del af æren for, at Julie Pavon endte i Hermès-showet.

»Vi blev kontaktet af Too Young, og en uge senere var så i lørdags. Så det var bare med at få skrevet og læst og godkendt kontrakter, så vi kunne få den i hus«, fortæller Pavons manager, Sean-Poul de Fré Gress, til Soundvenue.

»Hermès skulle bruge tre tracks til deres show. Der var fem i puljen, så der var noget votering, og nogle dage efter fik vi svar. Julies var det ene og endte med at agere slutnummer, som alle modellerne samt designeren gik ind og ud til. Kæmpe stort!«, siger Sean-Poul de Fré Gress.

En kort og kontant proces, der heldigvis endte lykkeligt for Julie Pavon, der endnu blot har to singler på samvittigheden: Den et år gamle ‘Jealous’ og debutsinglen ‘Herd Animals’ fra 2020.

Vi havde i starten af 2021 Pavon med på vores årlige Breakin’ Sound-talentliste og venter naturligvis i spænding på, hvad fremtiden bringer. Måske Hermès-showet har åbnet endnu flere døre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af