Premiere: Mercedess’ nye single blev til efter en akavet musikbranchefest

Premiere: Mercedess’ nye single blev til efter en akavet musikbranchefest
Mercedess. (Foto: Cassandra Yetunde)

For snart to år siden udgav Mercedess sin debutsingle, den ultracool ‘Shy Gangster’.

Siden er den danske popkunstner røget hovedkulds ind i den danske musikbranche, men det er ikke nødvendigvis alle, der 100 procent af tiden føler sig hjemme i alle aspekter af dét ræs.

Ideen til Mercedess’ nye single ‘Obvious’ opstod således efter en musikbranchefest, hvor hun havde følt sig akavet tilpas.

»Jeg følte mig gennemsigtig og ekstrem selvbevidst. Det er en følelse, jeg nemt får blandt mange mennesker. ‘Obvious’ handler om følelsen af at føle sig fanget i sit eget hoved og være usikker på sig selv. Med sangen prøver jeg at tage kontrollen tilbage og minde mig selv om, at jeg er god nok – og at der er plads til mig«, fortæller Mercedess i en pressemeddelelse.

»It is obvious that I’m akward«, lyder det da også i omkvædet på singlen, der fortsætter i sporet af underspillede popsange med masser på spil under den kølige overflade. Her med en dejlig varm guitar i lydbilledet, der lige løfter det hele.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Obvious’ er første single fra Mercedess’ debutalbum ‘Casa Fantasia’, der udkommer i løbet af 2022.

Med sangen kommer ovenstående musikvideo.

»Jeg tog til Italien i november med min kreative, sjove ven Marie Vindelev, og vi kastede os ud i at lave denne video. Vi havde det sjovt, og processen var legende«, fortæller Mercedess til Soundvenue.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af