Travis Scott har annonceret sine første festivalkoncerter efter Astroworld-tragedien

Travis Scott har annonceret sine første festivalkoncerter efter Astroworld-tragedien
Travis Scott under den tragiske Astroworld-koncert i Houston. (Foto: Erika Goldring/WireImage)

Sidste november døde ti mennesker under Travis Scotts koncert til festivalen Astroworld, som rapperen selv har grundlagt og navngivet.

Efterfølgende har mange kritiseret den manglende sikkerhed og Scotts voldsomme koncertkultur for at være medskyldig i tragedien, og en lang række koncertgæster har sagsøgt rapperen. Politiet og FBI’s undersøgelse af omstændighederne omkring Astroworld er stadig i gang, rapporterer Billboard.

Rapperen selv har nægtet at være ansvarlig for dødsfaldene, men han har alligevel ikke annonceret større koncerter siden de tragiske begivenheder i november. Hans koncert til Coachella her i april blev eksempelvis aflyst.

Nu er Travis Scott dog klar til at vende tilbage til scenen. Han har således netop annonceret sine første store festivaloptrædener siden Astroworld. Til november – næsten præcis et år efter katastrofen i Houston – skal han således spille en række Primavera-festivalkoncerter i Sydamerika.

Scott er headliner til de Primavera-festivaler, som foregår i Brasilien, Argentina og Chili i midten og starten af november.

Scott er også så småt begyndt at udgive musik igen. Tidligere denne måned gæstede han en single af produceren Southside, og rygterne om et kommende album er også begyndt at svirre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af