Travis Scott har udgivet musik for første gang siden ‘Astroworld’-katastrofen

Travis Scott har udgivet musik for første gang siden ‘Astroworld’-katastrofen
Travis Scott til Astroworld-festivalen. (Foto: Erika Goldring/WireImage/Getty Images)

Der har været relativt stille omkring Travis Scott, siden ti mennesker døde og mange flere blev kvæstet under hans koncert til ‘Astroworld’-festivalen i november. Der var dengang mange, der gav rapperens tøjlesløse koncertkultur skylden for tragedien, og Scott blev også sagsøgt af festivalgæster.

Sådan en katastrofe er selvfølgelig svær at komme tilbage fra for en artist. Især hvis man, som Travis Scott, har opbygget hele sit brand omkring højenergiske koncertoplevelser, der tangerer det farlige.

Men på det seneste er rapperen begyndt at røre på sig igen. Der har været tale om, at albummet ‘Utopia’ er på vej, og nu har Scott udgivet musik for første gang siden ‘Astroworld’-katastrofen – medmindre man altså tæller hans optræden på Kanye Wests ufærdige ‘Donda 2’, der aldrig udkom på streamingtjenesterne.

Travis Scott er nemlig – sammen med Future – gæst på sangen ‘Hold That Heat’ af Atlanta-produceren Southside.

Det nummer er et tungt, slæbende trap-track, der næsten lyder som noget fra Scotts mixtape-dage i starten af 2010’erne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af